Supralux XYLADECOR vastaglazúr

Kiszerelés

0,75L, 2,5L, 5L

Kiadósság

15 m² / l

Tartós védelmet biztosít.

 

Magas faolaj tartalmú.

 

Selyemfényű, alkidgyanta bázisú oldószeres bevonólazúr. Mérettartó és korlátozottan mérettartó faszerkezetekre, nyílászárók védelmére. Natúr és korábban impregnált fafelületek bevonására alkalmas.

Színek

angolvörös
cseresznye
fenyő
gesztenye
középtölgy
teak
trópusi mahagóni
vilagostölgy

Termékleírás

Mérettartó és korlátozottan mérettartó faszerkezetekre, nyílászárók védelmére. Tartós védelem az UV sugárzással és csapadékkal szemben. Patinás, nemesfa jellegű hatás. Kültérre. Mélyen beszívódik a fába, selyemfényű, alkidgyanta bázisú oldószeres bevonólazúr. A fa rajzolata a bevonás után is látható. A későbbi színreklamációk elkerülése érdekében használat előtt minden esetben végezzen próbafestést. A végleges színt a száradás és a javasolt rétegszám után éri el.

Alkalmazási terület: Elsősorban mérettartó, és korlátozottan mérettartó faszerkezetekre: ajtó, ablak, zsalugáter, pergolák, homlokzati borítás, erkélykorlát.

Nem alkalmazható: játékokra, méhkaptárakra, hajtatóházakra, valamint élelmiszerrel vagy takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok védelmére.

  • Védelem az UV sugárzással és csapadékkal szemben.
  • Felületi védelmet ad a fának.
  • Kültérre.
  • Tartós védelmet biztosító.
  • A fa rajzolata a bevonás után is látható, patinás, nemesfa jellegű hatás érhető el.

Felhasználás előtt az anyagot alaposan keverje fel. Ecsettel vagy hengerrel hordja fel a vastaglazúrt 2-3 rétegben szálirányban.  Szórással ne vigyük fel!

A későbbi reklamciók/ színreklamációk elkerülése érdekében használat előtt minden esetben végezzen próbafestést. A végleges színt a száradás és a javasolt rétegszám után éri el. 

Száradási idő: 14-24 óra, átvonható max. 24 óra. A száradás függ a fa porozitásától, a hőmérséklettől és a légnedvességtől.

Munkaeszközök tisztítása: Supralux H-100 hígítóval.

Jellemzők

magas faolaj tartalmú magas faolaj tartalmú
fa fa
kültérben kültérben
rugalmas bevonat rugalmas bevonat
UV és időjárásálló UV és időjárásálló