Supralux RADIÁTOR

Kiszerelés

0,5L, 1L

Kiadósság

12 m² / l

Hőálló, rugalmas, vízálló, az élek mentén is jól tapadó, kellemes fényű bevonat. Gyárilag vagy házilag korrózióvédő alapozóval bevont radiátorok, bojlerek és ezek csővezetékeinek átvonó, valamint korábban már festett felületek felújító festésére alkalmas maximum 90 °C hőigénybevételig.

Színek

fehér

Termékleírás

Hőálló, rugalmas, vízálló, az élek mentén is jól tapadó, kellemes fényű bevonat. Gyárilag vagy házilag korrózióvédő alapozóval bevont radiátorok, bojlerek és ezek csővezetékeinek átvonó, valamint korábban már festett felületek felújító festésére alkalmas maximum 90 °C hőigénybevételig. Hosszantartó fehérséget biztosít.

Alkalmas: vas, acél, horganyzott és alumínium fűtőtestek, központi fűtésrendszerek elemeinek védő és dekorfestésére. Nem sárguló, hőálló bevonatot képez.  2 rétegben, a rétegek között 2-4 óra száradási időt hagyva felvinni.

Eszközigény: Ecset, szórópisztoly.

Hígítás és tisztítás: Supralux H-100 szintetikus hígító.

Extra előny:

  • Jól fedő, kitűnő terülő képességű.
  • Az éleknél kiváló ellenálló képesség, elasztikus, karcolás és ütésálló, ellenáll a háztartási és fertőtlenítő szereknek.
  • Kiemelkedő korróziógátló hatás.
  • Agresszív oldószerektől mentes, legkevésbé hajlamos a sárgulásra.

Rétegek: Javasolt 2 festékréteget felvinni.

Száradási idő: a rétegek között: 36 óra 20°C-on.

Hasznos tippek:

  • A teljes száradási idő (24 óra) alatt nem szabad ráfűteni, de igazi keménységét majd az első fűtésnél kapja meg.
  • Csővezetékek, illetve tagolt felületek festése ecseteléssel, radiátorlapok, illetve nagyobb felületek festése lakkhengerrel vagy szórópisztoly használatával javasolt.

Jellemzők

hosszantartó fehérség hosszantartó fehérség
90 °C hőigénybevételig 90 °C hőigénybevételig
beltérben beltérben
fémre fémre